Verbind jij jouw expertise graag aan unieke uitdagingen in de bouw, infra en vastgoed?

Brightlands Circular Space wordt onderdeel van de dynamische campusomgeving die voorziet in een grote behoefte: om onderzoek, bewerking en uitvoering van circulaire plastics samen te brengen. De komende twee jaar verrijst hier dé plek voor ketensamenwerking in de zoektocht naar nieuwe ontwerpen, businessmodellen en technologieën op het gebied van circulaire plastics. Brink is nauw betrokken bij de vastgoed- en gebiedsontwikkeling voor  Brightlands Circular Space.

Wij zijn verantwoordelijk voor de inpassing in de gebiedsontwikkeling van de campus en het totale projectmanagement, vanaf initiatieffase tot uitvoering en oplevering. We verbinden hiervoor onze expertises binnen gebiedsontwikkeling, projectmanagement, kostenadvies, contracteren en aanbesteden, duurzaamheid en huisvestingsadvies. Bijzondere uitdagingen zijn het financieel haalbaar krijgen in deze tijd van stijgende materiaal- en personeelskosten. Maar ook ervoor zorgen dat we in het gebouw zelf circulaire materialen implementeren; dus werkelijk circulair bouwen. Dit doen we in samenwerking met de opdrachtgever en andere adviseurs zoals architect, installatieadviseur en aannemer. Door genoeg tijd en ruimte te maken voor overleg en brainstorms kunnen we ons in de uitdagingen verdiepen. En, het belangrijkste: we bundelen de krachten in de zoektocht naar oplossingen.

Mooi om zo ons steentje bij te kunnen dragen aan dit impactvolle project. Wij kijken uit naar de volgende fases richting oplevering van Brightlands Circular Space.