Verbind jij jouw expertise graag aan unieke uitdagingen in de bouw, infra en vastgoed?

De missie van Deddo Brink

Brink heeft die 50 jaar gebruikt om sterk te worden in advies, uit te groeien tot een markant voorbeeld in projectmanagement en software te ontwikkelen waar zo’n driekwart van de bouwwereld mee werkt. Oprichter Deddo Brink had in 1972 al een vooruitziende blik op de bouw. Het moest effectiever. Het moest efficiënter.
Een basis waar we bij Brink nog steeds aan vasthouden en waarop we verder gaan. We willen de markt voortdurend inspireren met onze inzichten in informatisering, duurzaamheid, circulariteit, maatschappelijke meerwaarde. Inzichten in de toekomst van de gebouwde omgeving. Inzichten in de toekomst van ons land. Om zo die gebouwde omgeving steeds een beetje beter te maken.

Lees meer over Deddo Brink.

Op reis naar de volgende 50

Van 1972 tot 2022 is voor Brink een enerverende reis gebleken waarin we zijn uitgegroeid tot waar we nu staan in de markt. In het kloppend hart van bouw, infra en vastgoed. Met een team kleurrijke mensen dat Brink elke dag vormgeeft. Een kleurrijke reis die we voor geen goud hadden willen missen. Brink bestaat in 2022 maar liefst 50 jaar. En met een energiek hart dat al een tijdje klopt voor de volgende 50!

Historische tijdlijn van Brink

50 jaar Brink. Dat zijn een heleboel mijlpalen. Projecten. Organisatieontwikkelingen. Hoogtepunten. Dieptepunten. Leermomenten. En dat alles met een heleboel Brinkers.

We hebben een aantal van deze bijzondere en bepalende momenten verzameld en gebundeld in een historische tijdlijn. Klik op deze link en duik in de kleurrijke geschiedenis van 50 jaar Brink!

Ga mee tijdreizen!

Een jaar lang maken we een reis door de tijd. Terug naar 1972 langs mooie hoogtepunten en mijlpalen. En vooruit naar de innovatie van morgen en overmorgen in de wereld van bouw, infra en vastgoed. Met boeiende verhalen, inspirerende kennissessies, een festival, excursies… om maar wat te noemen.
Altijd al willen tijdreizen? Ga dan met ons mee en schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief. Ook jouw verhaal horen we graag!

Een paar mijlpalen

Brink stories

Riemen vast!

Altijd al willen tijdreizen? Ga met ons mee en schrijf je vrijblijvend in via dit formulier. We houden je dan op de hoogte van de volgende etappes. Ook jouw verhaal en ideeën  horen we graag!